Tuesday, July 14, 2009

O sole mio

Kesä on kiva. Kesällä saattaa ehkä paistaa aurinko ja saattaa ehkä olla lämmintä. Lomaakin saattaa meikäläisellä ehkä olla joskus. Ja mikä parasta tai ainakin melkein, kesällä on oopperasalsat. Niin mitkä? No miehän kerron. Joka sunnuntai täällä Helsingissä saadaan nauttia ulkoilmasta, hyvästä musiikista ja tanssista oopperatalon takana sijaitsevalla lavalla klo 18.30 alkaen (kai saa vähän mainostaa, saahan?).

Viime sunnuntaina oli oupperalla taas niin hauskaa että oksat poijes ja runko kumoon. Tanssittua tuli jos jonkinlaisen körilään kanssa. Lavan reunalle oli tällä kertaa kerääntyny yllättävän paljon latinokansaa; kubanot pysyttelivät enimmäkseen coolisti nurtsin puolella bisseä ryystäen, mutta dominikaanit jopa uskaltautuivat välillä lavalle reippaiden suomalaisten sekaan. "Tappi" taisi tulla vasta lähemmäs kymmentä, en oo ihan varma, olin siinä vaiheessa niin väsähtänyt ja ehkä hiukan pöhnässäkin, etten tullut vilkaisseeksi kelloa.

Tsekatkaapa täältä vielä videomateriaalia, jotta pääsette oopperafiilikseen: http://www.youtube.com/watch?v=Mjdr6GqOB0E (upotin videon ensin tänne blogiin mutta se mokoma rupes leventelemään liikaa peittäen oikeenpuolimmaisen palkin)

No comments:

Post a Comment